Artroskopiforeningens høstmøtesymposium 2015

Behandling av meniskrupturer er tema for årets høstmøtesymposium som avholdes fredag 23. oktober kl. 10.30.

Nina Jullum Kise var i søkelyset da hun i Puls på NRK informerte Norges befolkning om behandlingen av degenerative meniskrupturer. Hun skriver sin doktorgrad om emnet og vi er glade for å introdusere henne som en av våre forelesere. Fysioterapeut Silje Stensrud skal fortelle oss hvordan hun rehabiliterer denne pasientgruppen.

Et annet «hot» tema det siste året har vært meniskavulusjonene og vi har invitert Sverre Løken til å snakke om diagnostikk og behandling av disse. Sist men ikke minst – når alt håp er ute, er menisktransplantasjon et alternativ? Steinar Johansen skal presentere sitt pasientmateriale og kanskje har han svaret. VELKOMMEN!