Rapport: Arthrex-stipender 2016

Nina Kise sammen med Arthrex representant Torgeir Erlandsen
Stig Heir og Torgeir Erlandsen

Arthrex opprettet i 2016 etterutdanningsstipender for to medlemmer av Norsk Artroskopiforening. Vinnerne får delta på et av Arthrex sine internasjonale kurs på ArthroLab i München, Tyskland. Vinnere i 2016 var Nina Kise og Stig Heir ved Martina Hansens Hospital. Her er deres rapport.

 

På Artroskopiforeningens Vintermøte på Kvitfjell 2016 ble to av skopiforeningens deltagerne trukket ut til å kunne delta på et lab-kurs i Munchen arrangert av Arthrex. Begge deltagerne var denne gang fra Martina.

 

Vi reiste ned en torsdag kveld og fikk hele fredagen i labben. Erik Poulsen fra Arthrex Norge guidet oss til deres fantastiske faciliteter i Munchen hvor imøtekommende lokale representanter hadde tilrettelagt for utprøving av diverse teknikker innen skopisk skulderkirurgi med både suturer og tape. Førsteklasses preparater og service med clinical advisor Heinrich som briljerte med smarte tips and trics.  Og deilig kaffe fra Arthrex´s egne baristaer innimellom. To økter med utsøkt lunsj i mellom – ingenting å klage på!

Og etter endt dag i laben hadde ingen av oss ”knyte-sprekker” på fingrene, for Arthrex kjører nå det meste knuteløst.

Turen var inspirerende og lærerik, og for dere som ev. måtte få anledning til dette i fremtiden: Gled dere!

 

Takk til Artroskopiforeningen og Arthrex for dette samarbeidet og for muligheten vi fikk som medlemmer av skopiforeningen!

 

Hilsen Nina Kise og Stig Heir.