Velkommen til Artroskopisk Vintermøte 2019

Velkommen til Artroskopisk Vintermøte 2019. I år har vi gleden å annonsere Andy Williams (UK) og Martin Lind (DK) som gjeste-forelesere, i tillegg til en rekke store navn blant våre egne medlemmer.

Under vintermøtet vil vi få oppdatering fra norsk og dansk korsbåndregister, og vi skal opplæres i elektronisk registrering i korsbåndsregisteret. Andy Williams skal fortelle om erfaringer som Premie League lege, og vi skal ha en flott ACL-sesjon lørdags formiddag. Ta med smart-telefonene! Etter tilbakemelding fra våre medlemmer har vi i år forsøkt å legge inn case-discussions. Skulder- og albueforeningen oppfordrer til å sende inn kasuistikker: Info kasuistikker til afterski med skulder- og albueforeningen

Under generalforsamlingen lørdag 2. februar utdeles stipender fra Smith and Nephew og Arthrex. Arthrex annonserer i år for første gang sitt stipend/pris til beste publikasjon foregående år. Info om stipendene finner du her.

Vi vil også få en oppdatering på patellainstabilitet, hofteartroskopi, AC-luksasjoner og behandling av skulderinstabilitet.

Vi ser fram til et faglig og sosialt møte og ønsker dere velkomne!

Program vintermøtet 2019

Påmelding