Velkommen til Artroskopisk Vintermøte 2023

Artroskopisk Vintermøte arrangeres på Kvitfjell 3.-5. februar 2023. Tema i år er ACL, mediale meniskrotskader, femoroacetabulær impingement, scapuladysfunksjon i tillegg til oppdatering fra Korsbåndsregister og reisebrev fra OL i Beijing. 

Som gjesteforelesere har vi i år invitert Duncan Meufells og Klaus Bak. Meufells jobber som ortoped ved Erasmus MC i Nederland og er ass professor ved Erasmus Universiteit Rotterdam. Klaus Bak jobber som ortoped og idrettskirurg ved Adeas Privatklinikk i København og ved Kysthospitalet Skodsborg. Vi har også invitert en rekke strålende foredragsholdere fra vår egen forening i tillegg til fysioterapeutene Thomas Ødegaard og Anne Gro Heyn Faleide. Vi gleder oss til å treffes på Kvitfjell! Du kan melde deg på her.

Program Artroskopisk Vintermøte 2023